Onze werkwijze

Uw droomkeuken, woonkamer of badkamer ontdekken doet u bij Keukens Raeymaekers.

Spring eens binnen of maak een afspraak om onze toonzaal te bezichtigen of om uw wensen te bespreken bij een kopje koffie.
Geen inspiratie? Geen probleem, in onze toonzaal helpen we u graag verder.

Onze interieurarchitecten helpen u bij het vertolken van uw dromen aan de hand van uw wensen en/of plattegrond. Nadat we uw wensen en mogelijkheden hebben besproken, tekenen we een ontwerp en maken we een prijsofferte

Vervolgens helpen we u bij het maken van een hele reeks beslissingen, van houtsoort tot kleur, van bijpassend aanrecht tot toestellen.

Wij vragen geen voorschot

 

Samen met u plannen we het tijdstip van de werken en verwezenlijken wij uw droom. Voor we uw project in productie nemen, komen we op locatie afmetingen opmeten om op de millimeter nauwkeurig te werken.

Het productieproces hebben we volledig in de hand, en uw project wordt volledig in eigen atelier geproduceerd. Voor u betekent dit dat we de kwaliteit kunnen garanderen & flexibel kunnen werken. Nadat het productiegedeelte voltooid is, kunnen we de keuken assembleren en installeren op locatie. U heeft de mogelijkheid om het geassembleerde project te bekijken voor installatie.